Loman jälkeinen haukotus! Eilinen meni hyvin ollakseen loman jälkeinen ensimmäinen maanantai, tänään onkin sitten vaikeampaa. Ajatus ei juokse, kroppa ei herää yms. symptomit, jotka niin yleisesti vaivaavat lomaltapalaajia.

Rinkka on päätetty. Tulossa on Lowen 50+20 -litrainen malli eli 50-litrainen pääosa ja kaksi 10-litraista sivuosaa. Reppu on käytettyä armeiijatavaraa eli pitäisi kestää. Samaan syssyyn pitää ostaa pari irtotaskua pienelle tavaralle, jota tarttee koko ajan eikä näin ollen tartte availla aina varsinaisia osioita ja kaivella tavaroita niistä. Harmi vaan, että näitä rinkkoja on jäljellä enää kolme kappaletta, joten täytyy illalla laittaa tilaus menemään. Rinkalla on hintaa 90e ja painoa kolme kiloa, joten lienee ihan kohtuuostos.

Sunnuntaina ei ollut palaveria tulevan valkkukaverin kanssa. Kaveri ei päässyt paikalle. Katsotaan nyt, miten saadaan taas yhteinen aika sovittua. Torstaina olisi matsi naapurikunnan joukkuetta vastaan, mielenkiintoista nähdä, kuinka jannut pärjäävät. Viimeeksi oli ottelu tätä joukkuetta vastaan joulukuun alussa ja silloin hävittiin niuikasti 6-5. Tosin kaksi minuuttia ennen pelin loppua johdettiin 5-3, mutta sitten tuli synkää 1,5 minuuttinen ja vastustaja pääsi ohi. Pojat lopettivat pelaamisen ollen varmoja voitostaan ja saivat katkeran oppitunnin siitä, miten peli pitää pelata loppuun asti täysillä.