Eiliset reenit oli oikeasti leppoisat kuten pojille aiemmin tällä viikolla lupasin. Ensi alkuun reenattiin syöttöjä, sen jälkeen opetin pojille vähän laukauksia, niiden jälkeen vähän seinäsyöttöjä yhdistettynä one-timeriin ja kääntölaukauksiin, tän jälkeen vielä hitunen laukaustekniikkaa ja lopuksi pelailtiin hetki. Olin osallisena pelissä siten, että hallitsin muutaman metrin aluetta ja olin kummallakin puolella eli mulle sai syöttää aina kun mahdollista ja syötin aina edelleen saman puolen pelaajalle. Hauskinta oli se, että aina kun mulle aukesi laukaisupaikka, niin kaikki pojat siirtyi sulavasti pois maalin edestä :D  Laukaisin aina sellaisen ohjattavan vedon lattiaa pitkin, mutta kukaan ei uskaltanut laittaa edes mailaa eteen. Jossain vaiheessa yksi poika alkoi tulla mun vetojen eteen peittämään vetoja enkä raaskinut laukaista kertaakaan edes päin häntä, turha tuottaa aiheetonta tuskaa toiselle, vaan etsin syöttöpaikkaa ja syötin edelleen - opetuksena myöskin se, ettei kantsi laukaista, mikäli joku on peittämässä laukausta Reenit lopetettiin varttia normaalia aiemmin, otettiin rennosti alusta loppuun ja pojat tykkäsi.

Ennen reenejä juttelin kolmosvalkun kanssa ja hän sanoi tutkineensa sääntöjä ja laskeneensa, että ollaan vähintään lohkon kakkosia. Kotiin päästyäni tein saman tutkielman ja laskelman ja näinhän se on. Keskinäiset ottelumme lohkokolmosen kanssa ovat siten, että meidän voittomme heistä ennen joulua ratkaisee meidän välisen sijoitusvertailun eduksemme. Näin ollen meidän joukkue pääsee finaalitapahtumaan huhtikuun puolessa välissä...wuhuu \o/ tai jotain... :D  Meillä on teoreettiset mahdollisuudet vielä voittaakin lohkomme, mutta se vaatii vähän tuuria omien sekä lohkoykkösen pelien suhteen eikä sen varaan kantsi laskea. Kahden parhaan joukossa oleminen on pääasia.

Viimeinen sarjapeli on maaliskuun puolessa välissä ja nyt on reilu kuukaisi tyhjää ennen sitä, joten ollaan sovittu pojille kaksi peliä tähän väliajalle. Eilen alettiin puuhastelemaan pelejä finaalitapahtuman jälkeiseen aikaan, katsotaan nyt, minkälaisia joukkueita saadaan houkuteltua pelaamaan. Siellä on yksi iso kansainvälinen turnaus viikko finaalitapahtumasta, katsotaan nyt, mennäänkö sinnekin testaamaan taitomme.

Nyt tilkka kahvia.