Onpahan ollut vähän työkiireitä. Viimeisen kolmen päivän aikana olen työaikana ottanut takin pois päältä n. 7 kertaa, joista kolme kertaa lounasaikana. On jäänyt blogikin päivittämättä...prkl...

Olin väärässä puukon hinnan suhteen. Juttelin puukkotoimeksiannon saaneen puotipuksun kanssa ja hinta olisi muodostunut hankintaketjusta johtuen korkeammaksi kuin suoraan netistä tilaamalla. Se siitä sitten, tilaan teräaseen netistä. Huvittava juttu on se, että kun laittaa kyseisen puukon hakusanaksi Googleen, niin mun blogi tulee vastaan jo sivulla 1. Merkki siitä, ettei puukkomalli ole kauhean yleisesti myynnissä tai sitten sitä nimitellään milloin miksi.

Sunnuntain pelien osanottoprosentti on pitkästä aikaa hyvä eikä juuri tullut poisjäänti ilmoitus hetkauta tilannetta suuntaan eikä toiseen ja saadaan kuitenkin iskukykyinen joukko saalistamaan viimeisiä pisteitä. Mielenkiintoinen tilanne, voitetaanko koko roska vai jäädäänkö niukasti kakkoseksi. Pidettiin torstaina pikapalaveri tulevan aisaparin kanssa jatkosta ja hän aloittaa nyt tulevana torstaina ja on mukana torstaisin ja sunnuntaisin. Tähtäimenä meillä on tälle kaudelle kuukauden päästä oleva tapahtuma, johon pyritään saamaan pojille vielä pari oppia päähän.

Loppukevennys: