Muksujen eiliset reenit oli verraten leppoisat hiihtoloman kunniaksi. Tehtiin jotain tekemisen vuoksi mutta kuitenkin siten, ettei kylmä päässyt yllättämään poikaparkoja ja tekeminen oli kuitenkin kehittävää. Ennen loppupeliä reenailtiin vähän laukaisuja ja nykyään aina, kun mää meinaan näyttää jotain laukaisuun liittyvää ja otan pallon haltuuni, niin maalivahti siirtyy juohevasti sivuun :D

Sovittiin palaveri uuden valkkukaverin kanssa huomiselle. Saas nähdä onko kaverilla vielä minkäänlaisia visioita tulevaisuuden suhteen. Eipä sillä, vielä tuskin on juuri mitään ajatuksia, mutta kiva ja hyvä vaihtaa vähän ajatuksia tulevaisuudesta. Mitä eilen katselin poikia ja funtsin itse joukkueen tulevaisuutta, niin vaikuttaa hyvin voimakkaasti siltä, että pojat haluavat kerhomeiningin jatkuvan, harva haluaa vakavampaa harrastusta eikä monesta siihen välttämättä olekaan. Funtsittiin pojan kanssa harkoista tullessa, ketä olisi mahdollisesti ilmoittautunut siihen vakavimpaan vaihtoehtoon eli reenit 4-5 krt/vk ja tavoitteena pelaaminen ns. Eliittisarjassa (sarjat on Eliittisarja, Kilpasarja, Haastajasarja ja Maakuntasarja, joista Eliittisarja on sellainen, ettei siellä pärjää ilman määrätietoista harjoittelua ja asennetta). Saatiin lopputulokseksi noin 10 kaveria, joista puolella toisena harrastuksena lätkä. Valintakaavaakkeessahan annettiin vaihtoehdoksi se, että toisia lajeja harrastavat saavat reenejä anteeksi valmentajan kanssa sopien (liittyy pelaajan kuntoon), mutta toiset lajit hankaloittavat kyllä tän lajin touhuja merkittävästi, sillä aika hankalaa harjoitella mitään kauaskantoista sellaisen porukan kanssa, joka on välillä jossain muualla. Elämme vaikeita aikoja.

Tänään lähdetään perheen kanssa vähän viihteelle. Ensin mennään syömään ja pojat ovat valinneet jonkun leffan, joka käydään katsomassa sapuskan jälkeen. Tai siis luulin, että ovat valinneet... Kaipa ne saa sen valkattua ennen lähtöä.