Inhoan kännykuvia ja kännykuvaamista ihan viimeisen päälle, mutta laitanpa silti otokset kuivalihatouhuista. Alla olevassa kuvassa lihasuikaleet on laitettu n. 55-60 -asteiseen uuniin. Ei uskoisi, mutta tuossa on n. 400g lihaa. Folio on suojaamassa uunin pohjaa, sillä noista valuu marinadia sekä lihasnestettä tuhottomasti.

20150222_130448.jpg

 

Seuraava kuva näyttää tuon 400g kuivatettuna. Oliskohan tuossa jäljellä jotain 150g lihaa...

20150222_190945.jpg

 

Jääkellarin lohi pääsi 10% suolaliemeen eilen illalla. Laitoin liemeen vähän sitruunapippuria ja sokeria lisämausteeksi, tuskin niistä nyt haittaakaan on. Ohjeen mukaan kalan pitäisi uida liemessä 5-6 päivää ja meinasinkin tehdä sillai, että maistelen tuotosta päivittäin, jotta saa seurattua maun kehittymistä.

Mitähän uutta, hauskaa, jännää tai fantsua keksisi seuraavaksi. Sitä miettiessä kuppi kahvia...