Inhoan kännykuvia ja kännykuvaamista ihan viimeisen päälle, mutta laitanpa silti otokset kuivalihatouhuista. Alla olevassa kuvassa lihasuikaleet on laitettu n. 55-60 -asteiseen uuniin. Ei uskoisi, mutta tuossa on n. 400g lihaa. Folio on suojaamassa uunin pohjaa, sillä noista valuu marinadia sekä lihasnestettä tuhottomasti.
Seuraava kuva näyttää tuon 400g kuivatettuna. Oliskohan tuossa jäljellä jotain 150g lihaa...
Jääkellarin lohi pääsi 10% suolaliemeen eilen illalla. Laitoin liemeen vähän sitruunapippuria ja sokeria lisämausteeksi, tuskin niistä nyt haittaakaan on. Ohjeen mukaan kalan pitäisi uida liemessä 5-6 päivää ja meinasinkin tehdä sillai, että maistelen tuotosta päivittäin, jotta saa seurattua maun kehittymistä.
Mitähän uutta, hauskaa, jännää tai fantsua keksisi seuraavaksi. Sitä miettiessä kuppi kahvia...
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.