Eiliset reenit olivat ennätys kävijämäärän suhteen, poikia paikalla 4 :D  Pidin kuitenkin pojille leppoisat reenit kun kerta olivat tulleet paikalle. Porukkaa ennätyspaljon kipeänä, oma poikakin jäi sivuun, kun on saanut kauhean yskän. Toisella oli keuhkokuume, yhdellä vain kuume, jollain lenssu jne. Karseaa aikaa.

Jojo ei ole vastannut mitään mun spostiin. Kyseleeköhän muilta äideiltä mielipiteitä, mitä pitäisi vastata vai tyytyikö mun kryptiseen viestiin ja pohtii nyt sisältöä. Oli miten oli, toistaiseksi mun päätös ei ole vielä muuttunut mihinkään.

Eilinen menikin reenien lisäksi aivan täysin retkeilyasioiden merkeissä. Katselin kaikenlaisia videoita tuluksiin ja sytykkeisiin liittyen. Ei sillä, että moista tietoutta tarvitsisin, mutta olipahan jotain huvia. Lähinnä hauskuutti se, että kuinka ihmiset voi olla oikeasti onnettomia työkalujensa kanssa ja ne pikamajoitteet, joita porukka teki, oli enemmän tai vähemmän sellaisia harakanpesiä, joiden kestävyys vähänkään kovemmalla kelillä on kyseenalainen. Ja mikä parasta, niin videoilla oli kauhea määrä tykkääjiä, jotka ihmettelivät, kuinka kätevästi videontekijä saikaan asiat hoidettua. Tirskuin. Aloin funtsimaan, missähän mun tulukset on, niin voisi näyttää pojille vähän poikkeavan tulentekomenetelmän ja varmaan löydän mun fatwoodit (eli pihkan läpikyllästämää puuta) samasta paikasta. Jos palikoita ei löydy, niin jollain koiralenkillä käyn etsimässä tuulenkaatamaa mäntyä ja teen lisää. Samalla voisi kerätä pihkaa ja tehdä omia sytykepalojakin, jos ei tarpeeseen, niin ainakin huvin ja tekemisen vuoksi.

Olen hiljaa itsekseni miettinyt, että ostaisinko riippumaton vai gorepäällisen makuupussille, jonkinlainen tarppi on joka tapauksessa ostoslilstalla. Hauska varustelukierre tässäkin asiassa. Niijjuu ja se risukeitin esbitin kaveriksi, tekisikö askartelun vuoksi itse vai ostaisiko valmiin paketin. Todennäköisesti teen ensin itse, totean sen pashaksi ja ostan valmiin tuotteen.

Työmaalla pakkasta -16 astetta. Meinaa olla vilpoinen mutta onneksi ei tuule, joten äijät lähti rohkeasti ulkohommiin. Nyt kahvia.