Junnupäällikkö ei soitellut eilen, joten laitoin hänelle spostia, jossa mainitsin eilen kirjoittamiani asioita. Katsotaan nyt, minkälaiset reaktiot mun kirjoitus saa aikaan. Päätös oli kypsynyt jo niin paljon, ettei viestin kirjoittaminen aiheuttanut minkäänlaista tunnereaktiota. Ei harmita, ei kaiherra, eikä mitään muutakaan, tilanne on nyt vaan tää ja sen mukaan eletään. Olen jo miettinyt, mitä mää pojille sanon pelien jälkeen - sillä en mainitse asiasta ennen pelejä yhtään mitään - koska täytyy mun jotenkin perustella lähtöni. Meinasin, että sanon täyttäneeni tehtävän, joka mulle aikanaan annettiin ja sopimuskauteni päättyvän sekä sopimusneuvotteluiden olevan kesken ensi kauden osalta, jotka kaikki ovat totta. Ajattelin myös viitata vähän siihen, että käytetyt menetelmät olivat tarpeellisia ja se herätti joissain vanhemmissa omanlaatuisiaan reaktioita. Vähän sellainen diplomaattinen jaaritus, joka ei kuitenkaan poikkea totuudesta, turha siinä on mitään skeidaa alkaa suoltamaan.

Nyt odottelen, mitä junnupäällikkö vastaa. Alkaako päänkääntämisyritykset vai toteaako asian todetuksi ja vastaanotetuksi. Saa nähdä.

Muoks. Junnupäälliköltä tuli viesti ja sovittiin tapaaminen tälle illalle. Katsotaan sen jälkeen johtopäätökset jatkon suhteen.