Palvelussa on tällä hetkellä havaittavissa liikehdintää. Ylläpito on onnistuneesti ampunut toiminnallaan itseään jalkaan ja itse aiheuttanut sen, jota jokainen palveluntarjoaja yrittää välttää viimeiseen asti. Asiakaskunta on nimittäin menettänyt luottamustaan ylläpitoa ja palvelun toimintaa kohtaan ja alkanut etsiä vaihtoehtoisia palveluita. Taisi suuren yleisön reaktion laimeus ja vastahakoisuus yllättää kehitysosaston ja nyt yritetään puolipakolla siirtää asiakaskuntaa uuden palvelun pariin, vaikka palvelu onkin vielä kehitysasteella. Hassu juttu, mutta historiakin jo sen kertoo, ettei ihmisten pakottamisella ole kovinkaan tuottavia tai tyytyväisyyden suhteen kauaskantoisia seurauksia. Ja vastoin kaikkia todennäköisyyden lakeja mun toistaiseksi viimeinen kirjoitus on säilynyt ilman sensuuria, liekö ylläpito nyt vähän herännyt tilanteeseen. Toivottavasti.

Muksujen eiliset reenit oli vähän laimeat. Itselläni oli veto vähän pois ja muksuillakaan ei ollut ihan paras keskittyminen päällä. Nooh, joskus niinkin. Tänä viikonloppuna reenaillaan vähän toisenlaisia asioita vaihtelun vuoksi ja täytyy työn lomassa hitusen funtsia harjoitusten sisältöä tälle illalle ja sunnuntaille. Näissä kahdessa reenissä keskitytään puhtaasti pallonhallintaan yhdistettynä fyysiseen ja motoriseen harjoitteluun.

 

Nyt tilkka kahvia!

 

Muoks.

Ilta-Sanomat 10.12.2014: Pohjois-Korea, tuo musta piste maailmankartalla: http://is12.snstatic.fi/img/658/1418113964680.jpg

 

Muoks. 2

Pohjois-Korea

Kansalaisten valvonnastaan tunnettu valtio, jossa pienikin väärä kuiskaus voi aiheuttaa pakkotyöleirituomion. Ihminen vain katoaa eikä hänestä kuulla sen koommin. Nyt Palvelussakin on havaittavissa täysin samoja toimintatapoja. Ihmisten blogeja valvotaan tiukasti ja mikäli erehtyy mainitsemaan jonkun kilpailevan palvelun nimen, niin kyseinen maininnan tehnyt käyttäjä katoaa eli bannataan tylysti ilman varoitusta. Viimeisin tällainen katoaminen tapahtui tänä aamuna, kun käyttäjä mainitsi kahden kilpailevan palvelun nimen blogissaan.

 

Ylläpito pitää tehokkaasti huolen siitä, että käyttäjäkunta vähenee ja huono maine kasvaa. Ylläpidolla on käsissään nyt itseään kiihdyttävä oravanpyörä ja kaikki, mitä ylläpito epätoivoissaan tekee, kiihdyttää oravanpyörän vauhtia - negatiivisesti. Joskus kannattaisi asioiden vain olla, ne unohtuvat itsekseen ajan mittaan, nyt ylläpito pitää huolellisesti huolen siitä, että vaivalla tehty työ on kohta turhaa. Ihmiset eivät saa enää kirjoittaa blogejaan vapaasti, vaan sisältö kammataan mustasukkaisesti läpi eikä mistään muusta saa kirjoittaa kuin auringosta, tuulesta ja siitä, että hiphei kuinka on kivaa.

 

Mun eilinen blogaus on yllättävää kyllä edelleen julkisesti luettavissa, tosin mun nimimerkkiä ei näy blogilistalla, jossa sen pitäisi näkyä. Kiusa se on pienikin kiusa.