Eipä tullut uusi valkkukaveri eilisiin reeneihin, enkä toisaalta yllättynytkään. Muksuilla oli jotenkin vallattomat fiilikset heti alusta ja eipä aikaakaan kun mun piti käyttää taas vähän ääntä ja pistää pojat ruotuun. Käskin poikien jättää mailat sivuun ja mennä seinän viereen seisomaan selkä seinää vasten. Ohjeistin laittamaan jalat 30-40cm eteenpäin ja sitten pojat kyykkyyn. En antanut pojille mitään aikaa, joka pitää olla asennossa vaan kävelin edestakaisin korjaten poikien asentoja koko ajan. Pikku hiljaa alkoi kuulua tuskaista ähinää ja joku kysyi, kuinka kauan tässä pitää olla. En sanonut mitään, vaan pidin poikia seinäkyykyssä ja puhuin: "Ettekö kuukausien mittaan ole ollenkaan oppinut tuntemaan mua. Kyllä te tiedätte, että mää voin tarvittaessa käyttää vaikka minkälaisia enemmän tai vähemmän hauskoja keinoja, jotta homma alkaa toimimaan. Jne." Osa pojista nousi välillä ylös reisien väsyttyä ja käskin heidät takaisin kyykkyyn. Pidin poikia vielä hetken kärsimysten vallassa kunnes vihdoin päästin heidät pälkähästä. Osa naureskeli, etteivät voi kävellä kunnolla ja käskin poikien hetken venytellä etureisiään, että saavat jalat taas toimimaan. Kun keräsin pojat takaisin kasaan, niin yksi sankari ei saanut pidettyä suutaan kiinni, joten käytin jo vähän järeämpää ääntä pojan suhteen, yllättävää kyllä, muksun pälpätys loppui :P Loput 60minuuttia 70 minuutista meni vailla kommelluksia ja pidettiin vähän rennommat reenit.

Mun odottama tarppi on saapunut. Olenpahan tässä pohtinut, että kun mahdollisia tarppikokoja on kolme kappaletta: a) 300x300 cm, 19 kiinnityspistettä, 950g, 50e, b) 300x220 cm, 9 kiinnityspistettä, 1100g, 40e ja c) 260x180 cm, 14-16 kiinnityspistettä, 440g, 40e, niin mihinkä noista päätyisi. Toi isoin olisi sinänsä luksusta, että siellä mahtuisi pitämään romuja sekä olemaan vähän paremmin, keskimmäinen olisi kooltaan eniten mun makuun kun taas toi pienin olisi vain ja ainoastaan makuusija ilman ylimääräistä tilaa. Isoin tarjoaa parhaimmat vaihtoehdot pystytykseen, keskimmäisessä on mun makuun liian vähän kiinnityspisteitä, joskin niilläkin pärjäisi vaikka pystytysvaihtoehdot olisivat rajoitetummat ja pienimmän saisi taas pystytettyä kuten haluaa, mutta tilanpuute voisi vaivata. Olen vähin erin taipumassa ton isoimman kannalle, mutta koska hankinta venyy väkisin seuraavan tilipäivän yhteyteen kuunvaihteeseen, niin onhan tässä vielä aikaa miettiä. Tosin taas tiätty käy niin, että haluamani vaihtoehto loppuu just tietty ennen hankintaa... Sitä en kyllä usko, sillä varastosaldo on sellainen, että loppumisen todennäköisyys on aika pieni parin viikon aikana.

Reppu/rinkka on edelleen mietinnässä. Vaihtoehtoja on tällä hetkellä kolme tai neljä, joista yhden varastosaldo on sitkeästi ollut toistaiseksi pyöreä 0 kpl. Käytetyt on pois laskuista ellei yhtä mallia oteta lukuun, jonka saldo tipahti nollaan juuri ennen kuin meinasin painaa tilausnappia. Hitto mun hitauden kanssa.

Nooh, se näistä. Nyt aloittamaan viikon viimeistä arkipäivää ja kotia kohti heti kun mahdollista.